Ana Sayfa İletişim

İletişim

İletişim

     Düşüncelerinizi bizimle bu sayfa üzerinden paylaşabilirsiniz.
İletişim E-Mail adresi:
info@ilmigah.com

2 YORUMLAR

  1. Google dan çevrelere eklemişsiniz ancak bana ilim dokunmayacaksa ölene kadar o ilmi istemem giderim çinden avrupada amerikadan islami topluluktan isterim çünkü onlar hem normal hayat hemde islami hayatı denk yaşamaya çalışıyorlar sizin gibi köşe bucakta kafayı yemiyorlar demek istediğim ayrımcılık varsa içinizde o ilmi ben istemem müslümandan türkten yediğim gazığı allahın uçkur ermenisinden yahudisinden yemedim

    • Haklısınız kardeşim. Fakat bizler hiçbir şekilde sizden bir menfaat gözettiğimiz için böyle bir girişimde bulunmadık. İslami ahlakını ve değerlerini yitirmiş insanlar yüzünden dinimiz çok zararlar gördü. İslami kendi egosuna göre kullananlardan olmadık olmayacağız da.Ama lütfen şunu unutmayın; Bu bahsettiğiniz insanların çoğu da islami kaideyi tam anlamı ile bilmeyen, kendini müslüman atfetse de yaşadığı hayatın hiçbiryerinde islami yaşamayan insanlardır. Biz onlar için de dua etmeliyiz. Şunu unutmayalım; Kusursuz olan müslümanlar değil, İslamiyettir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Görüşünüzü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.